tel: 06 1 260 0037  web@aura-food.hu

 x 

Vásárlási érték
Webshopunkban minimum bruttó 12.000 Ft-os vásárlási érték felett lehet leadni megrendeléseket. A kiszállítási díj INGYENES.

Szállítási területek
Kiszállítást jelenleg csak Budapesten valamint az agglomeráció területén vállalunk (Budapest, Dunakeszi, Göd, Fót, Vác, Gödöllő, Kerepes, Kistarcsa, Nagytarcsa, Pécel, Ecser, Maglód, Vecsés, Gyál, Dunaharaszti, Szigetszentmiklós, Tököl, Halásztelek, Tárnok, Érd, Diósd, Sóskút, Pusztazámor, Törökbálint, Budaörs, Biatorbágy, Budakeszi, Remeteszőlős, Nagykovácsi, Solymár, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Üröm, Pilisborosjenő, Csobánka, Pomáz, Budakalász, Szentendre)

A további helyszínekről érdeklődjön üzenetben.

Áruk átadása
Fontos információ, hogy az átadás, átvétel a tehergépkocsinál történik! A lakásba történő szállítást sajnos higiéniai és egyéb okokból nem tudjuk megoldani.
Kérjük, hogy a rendelés leadásánál ezt vegye figyelembe! Kérjük a sofőr érkezésekor hozzon magával segítséget és táskát vagy kiskocsit az áru mozgatásához és hozza a fizetendő összeget készpénzben, hogy ki tudja fizetni a számla végösszegét, amennyiben nem előre utalással fizetett.

Szállítási idő
Cégünk a kiszállítást 1-2 munkanapon belül tudja vállalni. Pontos tájékoztatást a csomag összeállítása után fognak kapni tőlünk e-mailben vagy telefonon.

Kapcsolat

Aura Food Kft

Rendelés: 06 1 260 0037

aurafood@aura-food.hu